Acupunctuur Amersfoort

Op zoek naar een professionele acupunctuurpraktijk in Amersfoort

Mijn naam is Wilma van Dijk-Oudhof, lid van de NVA, de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur.  Ik heb vele cursussen ter verdieping en aanvulling van de acupunctuur en de westers-medische kennis gevolgd. En ik volg ieder jaar nog weer nieuwe cursussen.

Meer weten over welke cursussen en opleidingen ik gevolgd heb? Lees dan hier verder.

 

Acupunctuur stoppen met roken?

Vaak is één behandeling al voldoende!

Stoppen met roken is ontzetten lastig. Acupunctuur kan u helpen om van uw rookverslaving af te komen. Door met 2-4 naaldjes balans aan te brengen in uw lichaam helpt om stoppen met roken eenvoudiger te maken. Een behandeling duurt ongeveer 20 minuten. Uiteraard verwijderen we de naaldjes na de behandeling. De wil om te stoppen met roken kan worden ondersteund door in elk oor een naaldje te plaatsen. Onze acupunctuurpraktijk in Doetinchem helpt u verder!

Voor de zekerheid maken we een "reserveafspraak", twee à drie weken later. Merkt u dat u dat niet nodig heeft in uw strijd om te stoppen met roken, dan belt u een paar dagen van te voren af. Op deze manier helpt acupunctuur u van het roken af.

 

Acupunctuur bij hooikoorts

Hooikoorts is een veelvoorkomende klacht, vooral in het voorjaar, maar ook steeds vaker in de wintermaanden. Je krijgt last van tranende, jeukende ogen, niezen en een verstopte neus. Acupunctuur helpt u van deze symptomen af en geeft het lichaam voldoende weerstand om de symptomen te voorkomen en te verlichten. Start de acupunctuurbehandelingen liefst een aantal maanden voor de start van het seizoen.

 

Acupunctuur en vruchtbaarheid

Tijdens de fase van  IUI, IVF en ICSI is dit een lichamelijke en emotionele belasting. Acupunctuur kan zowel fysiek als mentaal een goede ondersteuning geven. Voor de behandeling met de hormonen wordt het lichaam in zo goed mogelijke energietoestand gebracht. De bijwerkingen van de hormonen worden verminderd. De innesteling van het embryo wordt bevorderd. De afspraken van de  acupunctuur worden aan het traject van IUI, IVF EN ICSI aangepast. Ook in het weekend is behandeling mogelijk.

Bekijk ook